Despre echipa

Asociatia Club Sportiv Petras Neamt a luat fiinta la inceputul anului 2017, avand ca obiective principale selectia si pregatirea copiilor in ramura de sport baschet, in orasele Piatra Neamt, Iasi si Pascani. Suntem primul si singurul club de baschet din Piatra Neamt afiliat la Federatia Romana de Baschet.

Lucreaza la o companie in Iasi, dar s-a hotarat sa faca ceva cu adevarat important. Daniel Iacob, la 40 de ani, si-a regasit o pasiune mai veche, pe care o transmite in acest moment si celor mici: baschetul. A deschis imediat un club sportivACS Petras, ce functioneaza in acest moment in Piatra Neamt,Iasi si Pascani. Startul a fost fantastic in conditiile in care zeci de copii au venit la club pentru antrenamente. 

Despre antrenor

„Totul a inceput acum un an, cand fetita mea Miruna mi-a spus intr-o zi ca vrea sa mearga la baschet. Nu am stat prea mult pe ganduri, deoarece eu iubeam deja baschetul. L-am practicat la nivel de performanta timp de vreo 14 ani, mai intai in clasele 1-4 la scoala numarul 11 cu domnul profesor Lascar, apoi in cadrul Clubului sportiv scolar «Unirea» Iasi.

Apoi am facut tot junioratul cu domnul antrenor Luchian, iar ultimii 4 ani am jucat in cadrul Universitatii Tehnice «Gheorghe Asachi» cu domnul profesor Damian. Avand cunostinte despre acest sport, am luat decizia sa-mi inscriu fata la Clubul Sportiv «Iris» Iasi, acolo unde antrenor este un fost coleg de echipa, Florin Bucuresteanu.

Dupa cateva antrenamente la care am asistat, «microbul» a aparut din nou si mi-am spus: e clar, eu asta imi doresc sa fac! 

Sa fiu antrenor de baschet!”, spune Daniel Iacob.

Team Peek